Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ ده روز پس از شیوع بیماری کرونا تا ظهر روز گذشته براساس اعلام وزارت بهداشت ۲۴۵ مورد قطعی مبتلا به ویروس کرونا در کشور شناسایی شده که متاسفانه ۲۶ نفر از آنان جان خود را از دست داده‌اند. با اعلام شورای سیاست‌گذاری نماز جمعه، نماز جمعه این هفته در ۲۳ استان به دلیل شیوع کرونا لغو شده است. همچنین براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا دانشگاه و مراکز علمی تا پایان هفته و مدارس، مهد‌های کودک و مراکز روزانه بهزیستی تا دوشنبه تعطیل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین به دستور رییس جمهور تدابیری اتخاذ شده تا در صورت ادامه تعطیلی مدارس، دانش آموزان از طریق شبکه آموزش، موضوعات درسی خود آموزش ببینند.

در هفته گذشته ۲۰ درصد مراسم تالار‌ها لغو شد/ نباید به جامعه هراس وارد کرد

خسرو ابراهیمی‌نیا در گفتگو با خبرنگار ایلنا در خصوص لغو مجالس و نحوه محاسبه ضرر و زیان گفت: ما به تمام تالار‌ها و سالن‌های برگزار کننده مجالس اعلام کردیم که در راستای کمک به هموطنان و مقابله با شیوع ویروس کرونا افرادی که در هفته جاری مراسم داشتند اگر مراسم خود را ملغی کردند کلیه مبلغ ودیعه را بدون هیچ کم و کاستی به آن‌ها عودت داده شود هر چند این امر ضرر و زیان هنگفتی به تالار‌ها تحمیل خواهد کرد، اما برای رفاه حال هموطنان و سلامتی آن‌ها این کار را انجام دادیم.

وی با اشاره به صحبت‌های رئیس جمهور در ستاد مقابله با کرونا گفت: وقتی عالی‌ترین مقام اجرائی کشور اعلام می‌کند که اوضاع تحت کنترل است و تعطیل کردن و خارج شدن از روال عادی زندگی هدف دشمن است پس دیگر لزومی ندارد ما بخواهیم مراسم خود را ملغی کنیم. رئیس جمهور تاکید کردند از شنبه روال عادی بر کشور حاکم خواهد بود و ما نیز همین کار را خواهیم کرد پس اگر فردی بخواهد مراسم خود را ملغی کند باید هزینه‌ها مربوطه را بپردازد.

عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف افزود: در هفته گذشته ۲۰ درصد مراسم‌ها ملغی شد و با توجه به اظهارات مدیران و وزارت بهداشت و مسئولان اوضاع تحت کنترل است و بیش از این نباید به جامع هراس وارد کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار به دلیل ابتلا به کرونا درگذشت

رضا پورخانعلی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار در بخش کشاورزی و اخیرا در بحران برف و در هیات اجرایی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی همکاری و تلاش ستودنی داشت.

۸ مبتلا به ویروس کرونا/۲ نفر فوت شدند

فرهاد ابول نژادیان با اشاره به شناسایی موارد جدید ابتلا به کروناویروس در خوزستان، گفت: تا روز گذشته تست کروناویروس پنج نفر دیگر در خوزستان مثبت اعلام شده است که یک نفر از این افراد فوت کرده است.

وی با بیان اینکه از ابتدای ورود کروناویروس به خوزستان تاکنون در مجموع هشت نفر به این ویروس مبتلا شده‌اند، تصریح کرد: دو نفر از این افراد فوت کرده‌اند. افراد مبتلا به کروناویروس از شهر‌های آبادان، دزفول، شوشتر، اهواز، اندیمشک و هندیجان بوده‌اند.

ابتلای ۱۶ نفر به کرونا در مازندران

سید عباس موسوی گفت: بر اساس نتایج آزمایش‌های ابتلا به کرونا ویروس در استان، تعداد مبتلایان به این بیماری در مازندران به یازده نفر رسید.

او با اشاره به قدرت بالای سرایت این ویروس در بین افراد گفت: رعایت بهداشت فردی می‌تواند از شیوع این بیماری جلوگیری کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه تمام مبادی ورودی به استان مازندران طرح تب سنجی از مسافران و گردشگران انجام می‌شود از مسافران خواست در شرایطی که تمام مدارس، دانشگاه‌ها و اماکن فرهنگی و مذهبی تعطیل است از سفر‌های غیر ضروری پرهیز کنند.

موسوی افزود: در این مرحله تعطیلات پیش رو برای این است که مردم در خانه‌های خود استراحت کنند و از دید و بازدیدهایغیر ضروری پرهیز کنند و همچنین به افرادیکه هرگونه علامتی داشته باشند نزدیک نشوند تا از طیف مبتلایان به کرونا ویروس کم شود.

با حکم وزیر بهداشت.

دبیر ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا منصوب شد

متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر سید حسین داودی

مشاور محترم وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی

با توجه به بیماری جناب آقای دکتر حریرچی معاون محترم کل، به موجب این ابلاغ به سمت دبیر ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا منصوب می‌شوید. امید است با عنایت به پروردگار و با جدیت و پیگیری مستمر در انجام امور محوله مؤید باشید.

ابتلای ۶ نفر به کرونا در کاشان و آران و بیدگل

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، این دانشگاه در بیانیه‌ای اعلام کرد: پیرو اطلاعیه شماره ۲ مبنی بر اطلاع رسانی دقیق و بهنگام در خصوص افراد مبتلا به بیماری کرونا ویروس؛ به اطلاع همشهریان عزیز می‌رساند بر اساس اعلام رسمی امروز مورخه ۸ اسفند ماه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از طریق رسانه‌ملی از تعداد موارد مثبت استان اصفهان، تعداد افراد مبتلا به کرونا ویروس در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی کاشان شامل شهرستان‌های کاشان و آران بیدگل تا این لحظه، ۶ نفر است.

در ادامه این بیانیه آورده شده است: لذا به همشهریان عزیز توصیه می‌شود ضمن رعایت موارد بهداشتی و نکات پیشگیری، اخبار دقیق در این باره را صرفا از طریق روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی پیگیری کنند.

درخواست والدین تعطیلی مدارس است

"نورعلی عباسپور" مدیرکل انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش، درباره نظر والدین دانش آموزان درباره تعطیلی مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور گفت: همه خانواده‌ها در این زمینه دغدغه دارند و ما این را در روز چهارشنبه در جلسه‌ای که نماینده انجمن حضور داشت، منتقل و اعلام کردیم؛ بخش قابل توجهی از خانواده‌ها می‌خواهند مدرسه را تعطیل کنیم و اگر این کار را نکنیم، فرزندانشان را به مدرسه نمی‌فرستند. انشاالله با همدلی که وجود دارد، انتظار می‌رود در بخش دولت کار مدیریت شود، نه این که به صورت متزلزل تصمیم گیری صورت گیرد.

عباسپور درباره تعطیلی مدارس تا پایان سال تصریح کرد: هنوز برای این موضوع تصمیم گرفته نشده، زیرا وزیر بهداشت اعلام کرده که فردا شب تصیم‌گیری می‌شود. پیش بینی این است که با توجه به شرایط، مدارس تعطیل خواهد بود، چون اعلام شده با توجه به وضعیتی که در هر استانی است، تصمیم گیری خواهد شد.

وی در ادامه بیان کرد: به نظرم با اطلاع رسانی که درباره شیوع ویروس صورت می‌گیرد، مقداری نگرانی‌ها کاهش پیدا کرده است. پیش بینی این است که تصمیمات به گونه‌ای خواهد بود که نگرانی ایجاد نشود.

عباسپور خاطرنشان کرد: تعطیلی مدارس تا پایان سال تدبیر درستی است، ولی مشکلاتی ایجاد خواهد کرد؛ چرا که وقتی اعلام می‌شود، دو هفته تعطیل است سفر به مناطق شمالی بیشتر می‌شود و این در حالی است، که طبق گزارش وزارت بهداشت در آن مناطق شیوع بیشتر است. به نظر می‌رسد تدابیر تعطیلات به گونه‌ای باشد که باعث افرایش سفر‌ها نشود تا همه به سمت شمال راه بیفتند و البته این نکته مثبتی است.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش گفت: کارکنان رسمی و دولتی هم معتقدند، باید این تعطیلات مدیریت شود. اگر تعطیلات مدیریت نشود این همه تلاش جهت خودمراقبتی بی‌تاثیر خواهد بود. به نظرم به جز اوایل که تصمیم گیری‌ها سخت بود، الان کار در یک مسیر منطقی پیش می‌رود؛ یعنی هم فضای روانی که در جامعه حاکم است و هم بخش قابل توجهی از مردم در این زمینه کمک می‌کنند. قطعا دولت به این مطالبه توجه خواهد کرد.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به دغدغه‌های والدین آیا احتمال می‌دهید، مدارس تا پایان سال تعطیل شود؟ گفت: تا پایان سال را نمی‌دانم، ولی تعطیلی به صورت تدریجی خواهد بود. به نظرم تصمیماتی که تاکنون اعلام شده، بر مبنای خواسته‌ها و مطالبات جامعه و دغدغه خانواده‌ها است.

وی تصریح کرد: چیزی اکنون اتفاق می‌افتد مدیریت تعطیلات است. اگر همه جا را تعطیل کنند در کشور آشفتگی‌های زیادی ایجاد می‌شود. وزیر بهداشت اعلام کرد تعطیلی مدارس را جمعه شب اعلام می‌کنیم که به نظرم نوعی مدیریت است و معنای این کار این است که مردم از این دو سه روز استفاده نکنند و به مسافرت نروند.

عباسپور در آخر تاکید کرد: رسانه‌ها سمت و سوی خوبی گرفتند، نقاط اختلافی که وجود داشته به حداقل رسیده، همه مردم بسیج شدند و کار در مسیر عقلانی و منطقی پیش می‌رود.

لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000rYO برچسب ها: رویداد24 ، ویروس کرونا ، بیماری کرونا ، شیوع کرونا در ایران سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا بیماری کرونا شیوع کرونا در ایران دانشگاه علوم پزشکی تعطیلی مدارس بیماری کرونا وزارت بهداشت تا پایان سال ویروس کرونا کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۱۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!

 عصر ایران؛ امید خزانی*- سندروم استکهلم پدیده‌ای روانی است که قربانی با آزارگر خود و یا گروگان با گروگان‌گیر حس هم‌دلی و حتی وفاداری دارد! اما ارتباط این موضوع با مدارس ابتدایی و کودکان معصوم چیست‌؟ 

  ما - والدین که فرزندان‌مان را مال خود و نه از خود می‌دانیم - با این فرشتگان معصوم کاری می‌کنیم که بی‌شباهت نیست به پدیده سندروم استکهلم و هم‌دلی با گروگان‌گیران که برخی از مدارس ابتدایی‌اند.  

   این تمثیل از آن روست که والدین با دستان خود فرزندان خود را به مدارسی می‌سپارند که با جان و جسم کودکان‌شان چون یک‌ گروگان رفتار کنند و حتی در این روند نهایت هم‌کاری را  نشان می‌دهند و حتی خواستار فشاری بیشتر(‌شما بخوانید آزاری بیشتر) از جانب مدرسه متبوع می‌شوند. 

  در مطلبی که چند سال قبل با عنوان " آموزش فرزند یا فرزند‌کُشی " در اینجا ( لینک) منتشر شد، مقایسه‌ای تطبیقی با کشورهای دنیا در روند آموزش ابتدایی آورذه شد که نشان می داد ساعات آموزش ابتدایی در ایران از متوسط آموزش دنیا ۳۰۰ تا ۴۰۰ ساعت بیشتر است و این با همکاری والدین صورت می‌پذیرد که به نظر نویسنده فاجعه‌بار است چون در گذر زمان موجب فرسودگی کودکان در بستر آموزش می‌شود. اخیرا کودکی ۹ ساله از نزدیکان را دیدم که در اثر فشار بیش از حد درسی والدین تحصیل‌کرده‌اش و الزام آنها برای آمادگی آزمون دچار اسپاسم عضلانی شده و در واقع کودکی‌اش به تاراج رفته بود!  از این رو 7 نکته را در زیر یادآور می‌شوم:

۱. اگر پدران سنت‌زده ما خطاب به معلمان می‌گفتند " گوشت فرزندم مال تو استخوان‌اش مال من! " ؛ این روز‌ها خیلی از والدین مجوز شدیدتر  برخوردها را به مدارس فرزندان‌شان می دهند اما نه در قالب تنبیه بدنی بلکه بسی فراتر؛ تلقین دایمی حس ناکافی بودن! دقت بفرمایید برای یک کودک ۷ تا ۱۰ ساله!

۲. بارها شاهد بوده ام که والدین از مدارس متبوع شان خواسته اند که فرزند ۹ ساله آنها را برای آزمون آماده کنند . آزمونهای بی پایانی چون مدارس تیزهوشان ؛ آزمون مدارس خاص( شما بخوانید مراکز گروگانگیری ویژه)  و غیره.

اهداف دوره ی آموزشی ابتدایی کم و بیش در اکثر کشورهای پیشرفته و حتی با تعریف یونسکو بر ۳ مبنای زیر استوار است : یادگیری مبانی سواد و اعداد؛ یادگیری مهارت های اجتماعی و ایجاد شوق و علاقه برای یادگیری !! در کجای این هدف گذاری جهانی آماده سازی برای آزمون های خاص گنجانده شده است که شمای والدین روان کودک ۹ ساله تان را آزار می دهید و حتی بابت آن هزینه می پردازید؟ این اتحاد والدین و مدارس علیه یه کودک ۸-۹ ساله چه منطق و مبنایی جز کودک آزاری می تواند داشته باشد. البته همه کودکان در اثر فشارهای اینچنینی دچار اسپاسم عضلانی نمی شوند اما آثار ماندگار مخرب روحی بر وجودشان می نشیند!  از دوره ابتدایی همان را انتظار باید داشت که عقلای جهان بر آن اجماع کرده اند!  


۳. هر نوع آموزش با عنصر انضباط ( دیسیپلین) گره خورده است. گزاره های آموزش در فضای شاد و غیره لزوما در مقام عمل جوابگو نیستند. آموزش برای کودک دوره ابتدایی با محدودیت انضباط پذیری و زمان حداقلی سرو کار دارد. ظرفیت انضباط پذیری یک کودک دوره ابتدایی بسیار محدود و شکننده است. این محدودیت ها قابلیت توسعه‌ دارند اما قطعا در افق ۱۲ ساله باعث فرسایش آموزشی خواهند شد!

۴. بقول فرنگی ها " شیطان در جزییات است " بسیاری از آزمون های متداول آموزشی از جمله achievement test , proficiency test و competency test و Aptitude test که نسخه بومی شده آنها در مدارس ما نیز استفاده می شود با ده ها متغیر و پارامترهای اجرایی و نیروهای مجرب آموزش دیده قابلیت اجرا و نتیجه درست دارند! با زیرساخت های موجود سخت افزاری و نیروی انسانی اشغال در اکثر مدارس ابتدایی نتایج درستی برای این آزمون ها متصور نیست! 

۵. آموزش و در کل علوم انسانی بسیار ظریف و شکننده است و از قوانین پوزیتیویستی تبعیت نمی کنند. به این معنا که از درستی گزاره الف و گزاره ب لزوما درستی گزاره ج حاصل نمی شود. اگر موفقیت فرمول واحدی داشته باشد که ندارد آن فرمول در مورد فرزند شما با متغیرهای زیادی سروکار خواهد داشت و لزوما نتیجه نخواهد داد. آنچه که برای موفقیت در اکثر مدارس پایه و ابتدای ما ریل گذاری شده با نوعی آزار و خشونت پنهان گره خورده است و ره به ترکستان می برد ! جاده با کیفیت ؛ خودرو استاندارد ؛ راننده مجرب و ساعت رانندگی استاندارد سفر ایمن را به دنبال دارد ! 

۶. بارها شنیده ایم که برای ساختن یک کشور از مدارس ابتدایی شروع کنید و نیک می دانیم که کشورهای توسعه یافته ۱۰ درصد تولید ناخاص داخلی را صرف آموزش بویژه آموزش پایه می کنند و آموزش پایه درست از وظایف ذاتی دولت هاست ! بله همه اینها درست است اما عجالتا در فقدان این درایت ها از تبدیل فرزندتان به ربات آزمون دهنده بپرهیزید!

  ۷. به پشتوانه دو دهه تجربه در آموزش عرض می کنم اکثر برنامه هایی که در قالب فوق برنامه در مدارس غیردولتی ارایه می شود فاقد عمق لازم است و غالبا سطحی است. برای مثال ۳ سال زبان فوق برنامه مدارس تقریبا معادل ۸ ماه آموزش در موسسات معتبر زبان است! 

   پی نوشت: هر نوع آموزش در هر سطحی که در دوره کودکی ( زیر ۱۲ سال) متصور است قابلیت جبران در دوره نوجوانی را داراست اما و هزار اما که کودکی از دست رفته هرگز جبران پذیر نیست چه برسد به آزار و آسیب های روحی که عمری ممکن است گریبانگیر کودک شما باشد.
---------------------
*دکتریِ آموزش

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: پدیده Disinfomedia؛ تهدیدی در خلأ آموزش سواد رسانه‌ای آموزش فرزند یا فرزند‌کُشی؟!

دیگر خبرها

  • مدارس اروند مجازی شد
  • غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح آبادان و خرمشهر
  • موج گرمای کم‌سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس
  • موج گرمای کم‌ سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • درخواست مکرون برای افزایش نظارت بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه